Chef-Kok aan huis voor gastronomische homecooking: Rafael Vancoillie

Opleiding

Hotelschool Ter Duinen Koksijde, 2008 tot 2011
Afgestudeerd in juni 2012: Specialisatiejaar, Wereldgastronomie & Specialiteitenrestaurant

Stages en werkervaring

2009 Restaurant “De Bietemolen”, Lichtervelde, (Chef Patrick Vanneste)
2010 Restaurant “Ter Leepe *”, Zedelgem (Chef Kristof Marrannes)
2011 Restaurante "Apicius", Valencia, Spanje (jefe Enrique Medina Arnal)
2012 Restaurant “Kromme Watergang **”, Hoofdplaat (Breskens) (Chef Edwin Vinke)
2012 Restaurant "La Durée **", Izegem (Chef Angelo Rosseel)
2014 JML (Jean-Michel Loriers Catering), Nivelles

1/1/2012 : Opstart nieuw bedrijf: Amitude Verfijnde Homecooking en Catering voor bedrijven

Meer info : contacteer Rafaël op 050/21 14 48 of via email: info@amitude.be of via contactformulier

Kok aan huis,Amitude, Verfijnde Catering voor bedrijfsfeesten

Chef-kok aan huis, Homecooking Rafaël Vancoillie