Catering in West-Vlaanderen

Wil jij dit ook?

Catering in West-Vlaanderen

BEDRIJFSCATERING

PRIVÉFEESTEN

EVENTCATERING

Catering in West-Vlaanderen

Verfijnde Catering voor jouw privéfeest, bedrijfsfeest of evenement, daar is Amitude in gespecialiseerd!  Wij verzorgen je feest of evenement tot in de kleinste details. Bij je thuis of een unieke locatie, wij toveren je feest om tot een mooie herinnering die je zal bijblijven.

Ons ervaren team organiseert jouw receptie, diner of walkingdinner tot in de puntjes, zo kan je samen met je gasten genieten van een  zorgeloos feest.

De allerbelangrijkste momenten in het leven beleef je aan tafel. Plannen bedenken, herinneringen oprakelen, vriendschappen smeden. Amitude deelt graag de tafel met jou

Het cateringverhaal van Amitude

Van “homecooking” naar “catering”.

Amitude is opgestart anno 2014 in Torhout. De toenmalige focus lag op kleinere evenementen en “homecooking”. Doorheen de jaren zijn we steeds meer en grotere evenementen beginnen doen. Door deze stijgende vraag werd onze bedrijfsruimte in Torhout te klein en waren we opzoek naar een groter pand.  In november 2019 zijn wij verhuisd met onze keuken en bureel naar Jabbeke. Ondertussen zijn we gespecialiseerd in Verfijnde Catering voor uw privé feesten vanaf 12 personen, bedrijfsfeesten en event catering t.e.m. 800 personen. Grotere evenementen dus, maar nog steeds met dezelfde persoonlijke aanpak. Wij doen voornamelijk catering in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen maar we hebben sporadisch ook opdrachten in Vlaams-Brabant, Brussel en Antwerpen.

Rafaël

Zaakvoerder Rafaël Vancoillie is uw contactpersoon en staat in voor de perfecte organisatie van uw feest. Hij is een “Coxydien” van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. En liep onder meer stages in sterrenzaken zoals La Durée** en De Kromme Watergang** (NL) en gespecialiseerde productstages bij Slagerij Dierendonck en Visbedrijf Vishandel van As (Zeeland).

Welke keuken brengt Amitude?

We laten u en uw gezelschap genieten van een verfijnde, creatieve productkeuken.

Wij doen ook veel meer dan koken alleen! Wij verzorgen uw feest of event tot in de kleinste details. Als u dit wenst zorgen we voor huurmateriaal, kunnen wij uw tafel indekken, en zorgen voor geschikt en discreet personeel.

Wij doen vooral catering in West-Vlaanderen, maar ook in Oost-Vlaanderen.