Onze aanpak

ONZE AANPAK

1. CONTACT

U wenst een feest te organiseren en neemt contact op met Amitude.  Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en maken een gepersonaliseerd voorstel voor u op.

 

 

2. ORGANISATIE

Het menu wordt vastgelegd, de passende dranken geselecteerd.  Indien u zelf wenst in te staan voor de dranken, begeleiden wij u graag bij uw keuze. In samenspraak met u kiezen we de tafels, stoelen, linnen, glazen, borden en het bestek die we gebruiken op het feest. We bespreken de inkleding, bloemstukken en decoratie. Verder kunnen wij zorgen voor muzikale omlijsting door een dj, zanger, artiest of performer.

3. VOORBEREIDING

Alles start bij de keuze van kwalitatieve producten. Onze chef selecteert bij de leveranciers welke producten hij wenst te gebruiken voor het feest. De chefs bereiden de gerechten voor in onze professioneel uitgeruste keuken. Door deze goede “mise-en-place” kunnen wij onze kwaliteit hoog houden en zorgen dat uw feest zorgeloos en vlot verloopt.

4. DE DAG VAN HET FEEST

Ons keukenteam komt toe en installeert zich in de keuken.

Het zaalteam krijgt nog een laatste briefing van de maître en doet vervolgens nog een check-up van de zaal: Is de tafel correct ingedekt, staan de stoelen uitgelijnd, zijn de toiletten proper, de vestiaire inorde, zijn de kaarsen aangestoken? Alles goed? Wij zijn klaar om de eerste gasten te ontvangen.

Wil jij ook een feest zonder zorgen?