Het cateringverhaal van Amitude

Van “homecooking” naar “catering”.

Amitude is opgestart anno 2014 in Torhout. De toenmalige focus lag op kleinere evenementen en “homecooking”. Doorheen de jaren zijn we steeds meer en grotere evenementen beginnen doen. Door deze stijgende vraag werd onze bedrijfsruimte in Torhout te klein en waren we op zoek naar een groter pand. In november 2019 zijn wij verhuisd met onze keuken en bureel naar Jabbeke. Intussen zijn we gespecialiseerd in verfijnde catering voor privéfeesten vanaf 12 personen, bedrijfsfeesten en eventcatering tot 800 personen. Grotere evenementen dus, maar nog altijd met diezelfde persoonlijke aanpak. Wij focussen voornamelijk op catering in West- en Oost-Vlaanderen maar ook hierbuiten hebben we geregeld opdrachten.

Rafaël

Zaakvoerder Rafaël Vancoillie is uw contactpersoon en staat in voor de perfecte organisatie van uw feest. Hij is een “Coxydien” van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. En liep onder meer stages in sterrenzaken zoals La Durée** en De Kromme Watergang** (NL) en gespecialiseerde productstages bij Slagerij Dierendonck en Visbedrijf Vishandel Van As (Zeeland).

Welke keuken brengt Amitude?

We laten u en uw gezelschap genieten van een verfijnde, creatieve productkeuken.
Wij doen ook veel meer dan koken alleen! Wij verzorgen uw feest of event tot in de kleinste details. Als u dit wenst zorgen we voor huurmateriaal, kunnen wij uw tafel indekken, en zorgen voor geschikt en discreet personeel.

Onze kernwaarden: wij koken de natuur naar je bord

AUTHENTIEK

We gaan steeds opzoek naar eerlijke producten. Kwaliteit kan je slechts bereiken als de basis goed zit. Wij werken niet met smaakversterkers, additieven of bewaarmiddelen. Wij willen jullie gasten enkel eerlijk en oprechte maaltijden voorschotelen. Met producten waar we volledig achterstaan, creëren we gerechten en feesten waar we graag zelf te gast zouden zijn.

ARTISANAAL

Onze gerechten bereiden we met veel liefde, geduld en kennis van het vak. We kiezen bewust voor een kleinschalig kookproces, waar we alle stappen in eigen handen houden en controleren. Wij zijn trots op ons beroep en die passie willen we graag met jullie delen.

AANTREKKELIJK

Een combinatie van sterke organisatie en vakmanschap, dat verschil proef je! Catering is zoveel meer dan heerlijke gerechten op tafel toveren. Het totaalplaatje moet kloppen. De dranken, het servies, de glazen en bestekken, inkleding en decoratie, door aan alle details aandacht te schenken, creër je een onvergetelijke ervaring.

Verfijnde catering voor bedrijven in:

Antwerpen, Brussel, Mechelen, Turnhout, Hasselt, Tongeren, Gent, Dendermonde, Oudenaarde, Leuven

Bij Amitude Catering kan u terecht voor:

Alumni Come Back Events, Award Catering, Bedrijfsjubileum, Beursdeelname, Catering Congresorganisaties, Dealerevents, Fundraising Gala Diners, Galabal Catering, Opening nieuwe bedrijfsgebouwen