Catering Receptie
Receptie hapjes

Catering in Brugge: Culinaire catering voor jouw evenement

Onze catering in Brugge! Wij zijn jouw betrouwbare partner voor het verzorgen van hoogwaardige culinaire ervaringen voor allerlei evenementen en gelegenheden in en rondom Brugge. Of je nu een huwelijk, bedrijfsfeest, tuinfeest of een ander speciaal evenement organiseert, wij staan klaar om jouw culinaire wensen te vervullen.

Waarom Kiezen voor Onze Cateringdiensten in Brugge?

Met onze diepe wortels in Brugge begrijpen we de lokale smaken en voorkeuren als geen ander. Ons team van ervaren chefs combineert traditionele en eigentijdse technieken om gerechten te creëren die de smaakpapillen betoveren.

Wij geloven in het gebruik van verse en hoogwaardige ingrediënten om gerechten van topkwaliteit te leveren. Onze focus ligt op smaak, presentatie en duurzaamheid, zodat jouw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring.

Of je nu een intiem diner voor een select gezelschap organiseert of een grootschalig evenement voor honderden gasten, wij bieden maatoplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en budget.

Ons toegewijde team van cateringprofessionals staat klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces. Van het plannen van het menu tot het serveren van gerechten en het opruimen na afloop, wij zorgen voor een naadloze en stressvrije ervaring.

Enkele van onze Cateringdiensten in Brugge


Wij verzorgen heerlijke catering voor recepties, walkingdinners en seateddinners.
Vanaf 12 personen tot 800 personen overal in België. Wij verzorgen ook catering in Brugge.

Huwelijkscatering: Maak van jouw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis met onze gepersonaliseerde huwelijkscateringdiensten.

Bedrijfscatering: Van zakelijke lunches tot grote conferenties, wij bieden cateringoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Feestcatering: Laat ons jouw feest naar een hoger niveau tillen met heerlijke gerechten en professionele service.

Traiteurdiensten: Geniet van een gastronomische ervaring in het comfort van jouw eigen huis met onze traiteurdiensten op maat.

Duurzame Catering

Vanuit onze duurzaamheidsfilosofie hebben we enkele bewuste keuzes gemaakt.
Zo draait onze werking voor 70% op energie die klimaatneutraal is en 30% op hernieuwbare energie.
We zijn omringd door onze tuin vol verse kruiden, bloemen, groenten en in nauw contact met lokale producenten.
De super verse vis die we gebruiken, komt enkel uit de Noordzee en uit IJsland (FAO gebied 27.4 & 27.5).
Als we vlees serveren, is dit enkel vlees van gelukkige dieren! Scharrelvlees en wild hebben de buitenwereld gezien en zijn met respect behandeld.
Voedingsoverschotten worden zoveel als mogelijk beperkt. Als er toch overschotten zijn, gaan deze naar een sociale kruidenier.

Wilt u ook Catering in Brugge? Neem Contact met ons op

Ben je op zoek naar professionele catering in Brugge? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Laat ons jouw evenement onvergetelijk maken met heerlijk eten en uitstekende service.

Catering in Brugge

Verfijnde catering voor bedrijven in:

Antwerpen, Brussel, Mechelen, Turnhout, Hasselt, Tongeren, Gent, Dendermonde, Oudenaarde, Leuven

Bij Amitude Catering kan u terecht voor:

Alumni Come Back Events, Award Catering, Bedrijfsjubileum, Beursdeelname, Catering Congresorganisaties, Dealerevents, Fundraising Gala Diners, Galabal Catering, Opening nieuwe bedrijfsgebouwen