Zittend diner personeelsfeest
Catering op Receptie Event Oost-Vlaanderen
Huwelijksfeest in West-Vlaanderen

Het cateringverhaal van Amitude

Amitude kookt de natuur naar je bord.

Wij verzorgen heerlijke catering voor receptie's, walkingdinners en seateddinners, zowel voor bedrijfsevenementen, privéfeesten en evenementen. Dit overal in België.

Van “homecooking” naar “catering”.

Amitude is opgestart in 2014. De toenmalige focus lag op kleinere evenementen en “homecooking”. Doorheen de jaren zijn we steeds meer en grotere catering opdrachten voor evenementen beginnen doen. Door deze stijgende vraag werd onze bedrijfsruimte te klein. Begin 2023 zijn we dan verhuist naar een nieuwe locatie in Torhout. Omringd door onze tuin vol verse kruiden, eetbare bloemen, groenten en in nauw contact met lokale producenten, focussen we op duurzame catering. Intussen zijn we gespecialiseerd in verfijnde catering voor privéfeesten vanaf 12 personen, bedrijfsfeesten en eventcatering tot 800 personen. Grotere evenementen dus, maar nog altijd met diezelfde persoonlijke aanpak. Wij brengen lekkere catering hoofdzakelijk in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel.

Rafaël

Zaakvoerder Rafaël Vancoillie is uw contactpersoon en staat in voor de perfecte organisatie van uw feest. Hij is een “Coxydien” van de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. En liep onder meer stages in sterrenzaken zoals La Durée** en De Kromme Watergang** (NL) en gespecialiseerde productstages bij Slagerij Dierendonck en Visbedrijf Vishandel Van As (Zeeland).

Duurzame catering

Vanuit onze duurzaamheidsfilosofie hebben we enkele bewuste keuzes gemaakt.
Zo draait onze werking voor 70% op energie die klimaatneutraal is en 30% op hernieuwbare energie.
We zijn omringd door onze tuin vol verse kruiden, bloemen, groenten en in nauw contact met lokale producenten.
De super verse vis die we gebruiken, komt enkel uit de Noordzee en uit IJsland (FAO gebied 27.4 & 27.5).
Als we vlees serveren, is dit enkel vlees van gelukkige dieren! Scharrelvlees en wild hebben de buitenwereld gezien en zijn met respect behandeld.
Voedingsoverschotten worden zoveel als mogelijk beperkt. Als er toch overschotten zijn, gaan deze naar een sociale kruidenier.

Waarom kiezen voor Amitude?

  • Amitude brengt verfijnde catering, lekker in bord en glas, met gezonde seizoensgebonden en lokale producten.
  • Omringd door onze tuin vol verse kruiden, bloemen, groenten en in nauw contact met lokale producenten, focussen we ons op duurzame catering.
  • Reeds 10 jaar ervaring met catering op hoogstaand niveau
  • We verzorgen de totale catering van uw feest tot 800 personen.
  • We hebben een team aan trouwe, discrete en super professionele medewerkers.
  • Eén contactpersoon, die uw aanvraag van A-Z opvolgt en met de grootste zorg voor elk detail.

Verfijnde catering voor bedrijven in:

Brugge, Roeselare, Kortrijk, Oostende, Knokke, Damme, Gent, Sint-Martens-Latem, Antwerpen, Brussel, Mechelen, Turnhout, Hasselt, Tongeren, Dendermonde, Oudenaarde, Leuven

Bij Amitude Catering kan je terecht voor:

Alumni Come Back Events, Award Catering, Bedrijfsjubileum, Beursdeelname, Catering Congresorganisaties, Dealerevents, Fundraising Gala Diners, Galabal Catering, Opening nieuwe bedrijfsgebouwen